Doctor Specialist

Chirurgie generală
Dr. Moldovan Sever

Chirurgie generală

Chirurgie generală. Intervențiile chirurgicale necesită atenția unui chirurg cu experiență, de aceea Policlinica MEDTotal, vă recomandă să apelați la Dr. Moldovan Sever – medic primar chirurg generalist

Chirurgia generală este o specialitate ce constă în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor chirurgicale ale abdomenului, țesuturilor moi, precum și a altor afecțiuni chirurgicale care fac obiectul altor specialități, ce necesită tehnici speciale.

Policlinica MED Total Bistrița și-a deschis porțile cu promisiunea de a fi în primul rând un partener în sănătate de nădejde. Reprezentând prima linie de apărare pentru pacienți atunci când apar boli sau leziuni. Va satisface cererea tot mai mare de servicii medicale de calitate si mult mai diversificate destinate pacienților din Bistrița si zonele adiacente.

Promovând îngrijiri medicale de calitate. Policlinica MED Total investește în dotarea cu echipamente medicale de ultima generație. Cu ajutorul cărora, medicii vor avea mai multe resurse de diagnostic și bineînțeles, soluții performante de tratament.

Formular Programare