Doctor Specialist

Chirurgie pediatrică
Dr. Dulău Dora

Chirurgie pediatrică

Chirurgie pediatrică. Când copilul tău e sănătos, și tu ești fericit!

Chirurgia pediatrică acoperă o serie întreagă de boli specifice copiilor, ce necesită tratament de specialitate.

Copiii au nevoie de un medic chirurg specializat în patologiile pediatrice pentru că nu pot fi tratați în același mod ca un pacient adult, chiar dacă micii pacienți prezintă aceleași organe și structuri, însă maturitatea și consistența lor sunt diferite.

Chirurgia pediatrică poate fi definită ca o combinație de chirurgie generală, chirurgie plastică, chirurgie toracică și urologie, ce se adresează micuților pacienți.

Există numeroase afecțiuni întâlnite la copii care trebuie tratate înainte de pubertate, acestea necesitând un tratament specific.

Pentru că starea de bine a copiilor e importantă pentru noi, Dr. Dora Dulău – medic specialist Chirurgia pediatrică, în curs de supraspecializare în specialitatea Ortopedie Pediatrică, vă așteaptă la Policlinica MedTOTAL, într-un mediu cald și prietenos pentru copil, oferindu-vă servicii medicale de calitate pentru menținerea stării de sănătate a acestuia.

Policlinica MED Total Bistrița și-a deschis porțile cu promisiunea de a fi în primul rând un partener în sănătate de nădejde. Reprezentând prima linie de apărare pentru pacienți atunci când apar boli sau leziuni. Va satisface cererea tot mai mare de servicii medicale de calitate si mult mai diversificate destinate pacienților din Bistrița si zonele adiacente.

Promovând îngrijiri medicale de calitate. Policlinica MED Total investește în dotarea cu echipamente medicale de ultima generație. Cu ajutorul cărora, medicii vor avea mai multe resurse de diagnostic și bineînțeles, soluții performante de tratament.

Dr. Dulău Dora – medic specialist Chirurgie Pediatrică Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

Formular Programare