Doctor Specialist

Medicina Muncii
Dr. Claudia Vidican

Medicina Muncii

Medicina Muncii – La policlinica MedTotal oferim servicii, examinări, complete pentru „Medicina Muncii”. Controalele medicale periodice pentru evaluarea stării de sănătate ajută prevenția anumitor afecțiuni din fazele de debut.

Medicina muncii reprezintă un serviciu obligatoriu pentru orice companie, indiferent dacă are 1 angajat sau mai mulți. Aveste servicii trebuie efectuate de toți lucrătorii, indiferent de domeniul de activitate al acestora.

Servicii Medicina Muncii Bistrița

➔ Examen clinic general pe sisteme si aparate la angajare
(incluzand si screening oftalmologic)
➔ Examen clinic general pentru cei din sector alimentar (conform legii de 2 ori pe an)
➔ Eliberare fisa de aptitudine pentru soferii profesionisti
➔ Screening neurologic (probe vestibulare si de echilibru)
➔ Ekg
➔ Glicemie
➔ Audiometrie
➔ Spirometrie
➔ Adeverinta (concurs,munca in folosul comunitatii, AJOFM)
➔ Acte in vederea intocmirii concediului de risc maternal
➔ Vizarea lunara a concediului de risc maternal

Policlinica MED Total Bistrița și-a deschis porțile cu promisiunea de a fi în primul rând un partener în sănătate de nădejde. Reprezentând prima linie de apărare pentru pacienți atunci când apar boli sau leziuni. Va satisface cererea tot mai mare de servicii medicale de calitate si mult mai diversificate destinate pacienților din Bistrița si zonele adiacente.

Promovând îngrijiri medicale de calitate. Policlinica MED Total investește în dotarea cu echipamente medicale de ultima generație. Cu ajutorul cărora, medicii vor avea mai multe resurse de diagnostic și bineînțeles, soluții performante de tratament.

Formular Programare