Doctor Specialist

Nutriție
Nutriționist Mihaela Andriesei Morar

Nutriție

Nutriție – Nutriția are o deosebită importanță în menținerea unei sănătăți bune, în dezvoltarea corectă și armonioasă a organismului, în prevenția unor afecțiuni. De asemenea terapia nutrițională este parte complementară în vindecarea diferitelor afecțiuni.

Putem compara corpul uman cu o mașinărie complexă, alcătuită din milioane de mici motorașe. Unele ce lucrează împreună, altele independent. Pentru a asigura funcționarea optimă a acestei mașinării, trebuie sa fie asigurat “combustibil” de calitate, care provine direct din ceea ce consumăm.

Pentru un plan alimentar corespunzător criteriilor dumneavoastră, Policlinica MEDTotal, vă recomandă să apelați la cabinetul de Nutriție al policlinicii, începând cu luna august.

Policlinica MED Total Bistrița și-a deschis porțile cu promisiunea de a fi în primul rând un partener în sănătate de nădejde. Reprezentând prima linie de apărare pentru pacienți atunci când apar boli sau leziuni. Va satisface cererea tot mai mare de servicii medicale de calitate si mult mai diversificate destinate pacienților din Bistrița si zonele adiacente.

Promovând îngrijiri medicale de calitate. Policlinica MED Total investește în dotarea cu echipamente medicale de ultima generație. Cu ajutorul cărora, medicii vor avea mai multe resurse de diagnostic și bineînțeles, soluții performante de tratament.

Formular Programare - Nutriție