Doctori Specialiști

Psihiatrie Bistrița
Dr. Crețu Laura

Psihiatrie

Psihiatrie Bistrița
Dr. Mazilu Dorina

Psihiatrie

Psihiatrie Bistrița – Psihiatria este specialitatea medicală care se ocupă cu identificarea cauzelor, diagnosticul, prevenția și tratamentul afecțiunilor psihice.

Dr. Crețu Laura s-a format în hipnoza medicală și hipnoanalgezie la Institutul Francez de Hipnoză din Paris. A utilizat efectiv aceste metode în decursul activității sale în serviciul universitar dedicat tratamentului durerii cronice (lombalgie, cefalee, fibromialgie, dureri neuropatice etc.).

Utilizând tehnici de terapie cognitiv-comportamentală și de hipnoză medicală, se accesează potențialul creativ al fiecăruia. Pentru a găsi un nou mod de soluționare a problemelor și de schimbare a tiparelor inadaptate în relația cu sine și cu ceilalți.

Afecțiunile psihice pot fi grupate în:

Tulburări de afectivitate
➔ depresie majoră
➔ boala bipolară

Tulburări cognitive
➔ demența multi-infarct
➔ demența Alzheimer
➔ delir

Tulburări anxioase
➔ atacuri de panică
➔ boala obsesiv-compulsivă

Tulburări de personalitate

Tulburări psihotice
➔ schizofrenia

Dependența de substanțe
➔ droguri
➔ alcool
➔ tutun

Dacă prezentați orice afecțiune amintită mai sus, Policlinica MEDTotal, vă recomandă să apelați cu încredere la Dr. Crețu Laura sau Dr. Mazilu Dorina din cadrul cabinetului de Psihiatrie.

Policlinica MED Total Bistrița și-a deschis porțile cu promisiunea de a fi în primul rând un partener în sănătate de nădejde. Reprezentând prima linie de apărare pentru pacienți atunci când apar boli sau leziuni. Va satisface cererea tot mai mare de servicii medicale de calitate si mult mai diversificate destinate pacienților din Bistrița si zonele adiacente.

Promovând îngrijiri medicale de calitate. Policlinica MED Total investește în dotarea cu echipamente medicale de ultima generație. Cu ajutorul cărora, medicii vor avea mai multe resurse de diagnostic și bineînțeles, soluții performante de tratament.

Dr. Mazilu Dorina – medic specialist Psihiatrie Spitalul Orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud

Formular Programare - Psihiatrie Bistrița